Moikka! Olen toiminnallisen harjoittelun personal trainer ja teen yhteistyötä Mäntyharjun Virkistyksen kanssa. Tarjolla on siis tällä hetkellä viidelle (5) asiakkaalle upea treenipaketti!

Paketti sisältää alkukartoituksen, kolme ohjattua treeniä sekä loppuyhteenvedon. Halutessasi annan myös ravintovalmennusta, joka sisältyy edellä mainittuun treenipakettiin. Treenipaketin hinta on 125 €.

Muista myös huikea kaveritarjous! Ota siis kaverisi, puolisosi tai serkun kummin kaima mukaan ja pääsette yhdessä treenaamaan, mutta maksatte vain yhden treenipaketin verran.

Treenipaketti räätälöidään jokaiselle asiakkaalle sopivaksi. Minulla on kokemusta ohjata sinua kuntosalilaitteilla, oman kehonpaino treenin, levytankotekniikoiden, kuntopallo- ja kuminauhajumpan sekä kahvakuula tekniikoiden pariin. Saat apua ja opastusta juuri sinua koskevaan liikunnalliseen pulmaan.

Treenipaketti voi toimia kokeiluna etsiessäsi sinulla sopivaa tapaa liikkua. Se voidaan räätälöidä oheistreeniksi jollekin toisella lajille. Paketin avulla voit oppia, miten helposti ja nopeasti jokaiseen päivään voi sisällyttää vähän liikuntaa. Minun treeneissäni ei ole myöskään paikalla väliä. Ohjaan sinua mielelläni sisätiloissa, kuntosalilla, ulkona tai metsässä. Huom! Paketin hintaan ei sisälly mahdollinen kuntosalin käyttömaksu.

Oma mottoni tässä asiassa onkin, että ihan kaikki lasketaan, eikä treenin ja treenaamisen tarvitse aina olla hampaat irvessä vääntämistä, se voi olla myös sitä, mutta siitä voidaan ottaa yhdessä selvää!

Omia taustojani vielä avatakseni, olen aiemmalta koulutukseltani upseeri, ja olen muutamia vuosia toiminut nuoremman upseerin virassa. Tällä hetkellä olen virkavapaalla kotona kohta vuoden täyttävän lapseni kanssa. Minulla on omakohtaista kokemusta ylipainosta, laihduttamisesta, elämäntapamuutoksesta sekä kiireisen arjen ja liikunnan yhdistämisestä. Olen harrastanut kaikenlaista liikuntaa. Tällä hetkellä liikun pääasiassa toiminnallisen harjoittelun keinoin, juosten tai kävellen.

Jos jokin kohta tässä kolahti, ilmoittaudu tästä: ilmoittautuminen

Saa ottaa yhteyttä ja laittaa myös kysymyksiä!

En malta odottaa, että pääsen liikuttamaan teitä! 😊

Liikunnallisin terveisin:

Anna Riittinen

0400894226

annariittinen@outlook.com