LISENSSIT

Kausimaksun lisäksi Voimisteluliiton tapahtumiin (Lumo, Stara, TanVo-kilpailut ym.) osallistuville harrastajille tulee tilata lisenssi. Lisenssi tulee tilata itse Hoika-jäsentietojärjestelmän kautta. Lisenssikausi on 1.9.2023-31.8.2024.

VARMISTATHAN OIKEAN LISENSSITYYPIN RYHMÄSI VALMENTAJALTA ENNEN OSTOA!

  • Stara-lisenssi 11 € (+ vakuutus 5 €)
  • HA-lisenssi 22 € (+vakuutus 12 €)
  • B-lisenssi 55 € (+vakuutus 52 €/97 €)

Lisätietoa lisensseistä

Pikaohje lisenssin ostoon


VAKUUTUKSET

Harrastajia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Huolehdithan itse riittävästä vakuutusturvasta.


Jumppaturva-vakuutus

Harrastevoimistelijoille tarkoitettu Jumppaturva-vakuutus hankitaan seuran kautta, mikäli lapsellasi ei ole omaa tapaturma-/sairausvakuutusta, joka kattaa harrastustoiminnassa sattuneet tapaturmat. HUOM! Jumppaturva ei ole voimassa Staroissa, sekä muissa liiton tapahtumissa, joihin vaaditaan osallistujille lisenssi. Jumppaturva 4,50 € + seuran käsittelykulu 2

Vakuutusnumero 06-8627097


Sporttiturva-vakuutus

Sporttiturva on kilpaurheilijoille tarkoitettu tapaturmavakuutus, jonka urheilija voi itse ostaa lisenssin yhteydessä Hoikasta.

Jokaisella liiton alaisiin kilpailuihin osallistuvalla voimistelijalla on oltava voimassa oleva tapaturmavakuutus. Lisenssin yhteyteen on ostettavissa Sporttiturva-vakuutus Hoika-palveun kautta.

Voimisteluliiton kumppani vakuutuksissa on Pohjola Vakuutus. Pohjola Vakuutuksen Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaantuminen tapahtuu äkillisen tapaturman seurauksena – esimerkiksi akillesjänne repeää tai polvi menee sijoiltaan.

Vakuutusnumero 06-21857


Vahingon sattuessa

Ota yhteyttä Pohjola Terveysmestari -palveluun sovelluksessa tai puhelimitse 0100 5225. Palvelu on avoinna joka päivä klo 7-23.

Saat Pohjola Terveysmestarilta maksutonta terveysneuvontaa ja hoidon tarpeen arviointia. Terveydenhuollon asiantuntija varaa sinulle tarvittaessa ajan etälääkärille tai lääkärikumppanin vastaanotolle. Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon. Palveluaikojen ulkopuolella tai kiireellisissä tapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa kulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa.

Löydät ajantasaiset vakuutus- ja lisenssitiedot, sekä ohjeet Voimisteluliiton sivuilta.

OP Vahinkoapu


Tuplaturva

OP vakuutuksen Tuplaturva on urheiluliittojen - ja seurojen

  • Vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutus, joka kattaa seuran vapaaehtoisten toimijoiden tapaturmat esim. talkootöissä tai palkattomassa ohjaus-/valmennustyössä.
  • Toiminnanvastuuvakuutus korvaa seuran työsuhteisen tai vapaaehtoistyöntekijän kolmannelle osapuolelle aiheuttamat henkilö- tai esinevahingot. Vakuutus kattaa myös järjestäjän vastuun esimerkiksi leireillä ja kilpailuissa.