Vahingon sattuessa

Jumppaturva-vakuutus

Jumppaturva-vakuutus hankitaan seuran kautta, mikäli lapsellasi ei ole omaa tapaturma-/sairausvakuutusta, joka kattaa harrastustoiminnassa sattuneet tapaturmat.


Löydät ajantasaiset vakuutus- ja lisenssitiedot, sekä ohjeet Voimisteluliiton sivuilta.


Pohjolan ja Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutus on harrastejumppareiden tapaturmavakuutus.

Vakuutusnumero: 06-8627097

Vakuutuskausi: 1.9.2022-31.8.2023

Vakuutus on voimassa lajiin liittyen alla mainituissa tilanteissa sekä niihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla.

• Harrastevoimistelutoiminnassa: voimistelutunneilla, harjoituksissa, esityksissä, tapahtumissa ja näytöksissä • Stara-lisenssin kanssa ja Stara-tapahtumissa
• Vakuutus on voimassa vain Suomessa. Vakuutus ei ole voimassa kilpailuissa, kilpa- ja huippu-urheilussa tai niihin liittyvissä lajille ominaisissa harjoituksissa, joita varten on liiton kilpailulupiin liitetyt vakuutukset (Sporttiturva).
•Vakuutus ei ole voimassa muissa urheilulajeissa
•Vakuutuksessa ei ole ikärajoja.

Voimisteluliiton kilpailuluvan (harrastelisenssi/lajilisenssit) omaavan voimistelijan vahinkoja ei korvata tästä vakuutuksesta. Vakuutus ei myöskään ole voimassa liiton liikuntakursseilla tai leireillä (liitto on vakuuttanut liikuntakurssit ja leirit erikseen)Kuinka toimit vahingon sattuessa:

1. Hakeudu Kela-kortti mukanasi hoitoon. OPn lääkärikumppanit löydät sivulta vahinkoapu.op.fi. Suosittelemme hoidattamaan ortopediset vammat Pohjola Terveyden toimipisteissä Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa.

2. Pohjola Terveydessä korvaushakemuksen tekeminen onnistuu sairaalan korvauspisteellä sen aukioloaikana. Saat korvauspäätöksen saman tien. Jos vahinko on korvattava, maksat käynnistä ainoastaan vakuutukseen mahdollisesti kuuluvan hoitokorvauksen omavastuuosuuden.

3. Muilla kumppanilääkäreillä maksa lääkärikulut ensin itse ja tee korvaushakemus OPn verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Tarvitset hakemuksen tekemiseen OPn tai muun pankin verkkopankkitunnukset ja tiedot korvattavista kuluista. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja tai muita asiakirjoja, mutta pidä ne tallessa puolen vuoden ajan - kysymme niitä tarvittaessa. Saat korvauspäätöksen postitse.

Lisätietoa vakuutuksesta ja vakuutusehdoista:

https://www.voimistelu.fi/Portals/0/Seuroille/Dokumentit/Jumppaturva%20092018%20461215f.pdf

OP Vahinkoapu

Tuplaturva

OP vakuutuksenTuplaturva on urheiluliittojen - ja seurojen

- Vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutus
- Toiminnanvastuuvakuutus


Tapaturmavakuutus kattaa seuran vapaaehtoisten toimijoiden tapaturmat esim. talkootöissä tai palkattomassa ohjaus-/valmennustyössä.

Toiminnanvastuuvakuutus korvaa seuran työsuhteisen tai vapaaehtoistyöntekijän kolmannelle osapuolelle aiheuttamat henkilö- tai esinevahingot. Vakuutus kattaa myös järjestäjän vastuun esimerkiksi leireillä ja kilpailuissa.


Voimisteluliitto maksaa Tuplaturvavakuutuksen seurojensa puolesta ja se on voimassa kaikilla jäsenvelvoitteensa suorittaneilla seuroilla.

Tutustu Tuplaturvaan:

https://www.voimistelu.fi/Portals/0/luottamusryhmät/460932f_Tuplaturva_TO_fin.pdf