Sunnuntai täynnä upeita onnistumisia ja joukkuehenkeä
LentopalloJulkaistu: 30.09.2024 09.29

Sunnuntai täynnä upeita onnistumisia ja joukkuehenkeä

Ensimmäinen sarjaturnaus takana!

Speed pelasi pelinsä Rajun joukkueita vastaan D3 25-18 ja 25-9, D2 25-8 ja 25-13 sekä D1 molemmat erät 25-8.
Storm pelasi D1 25-5 ja 25-9, D3 25-11 ja 25-4 sekä D2 25-10 ja 25-5.

Tulospalvelua voit tarkastella tästä

Ruokolahdella on tehty pitkäjänteistä työtä lentopallon parissa, ja päivän vastustajat ovatkin treenanneet jo useamman vuoden lajia, mikä näkyy myös tuloksissa. Useampi pelaaja pelaa myös C-sarjaa, joka kertoo vastustajien kovuudesta paljon.

Meillä oli tavoitteena ensimmäiseen turnaukseen lähteä pelaamaan hyvällä fiiliksellä ja opettelemaan turnauskäytäntöjä, ja keräämään kokemusta ja kehittämään omaa peliä kovempia vastustajia vastaan pelaamalla.

Keskinäisen pelin erät menivät 25-21 ja 14-25. Hyvä fiilis säilyi myös keskinäisen pelin ajan, ja mahtavana muistona jäi erävoitot molemmille tasaisen pelaamisen jälkeen. Tämä kertoo onnistuneista joukkuejaoista, joiden taustalla on ollut erilaisten kehityskohteiden sekoitus, ja ajatus siitä, että toisen edellä olevat taidot tukevat harjoitusta enemmän tarvitsevan pelaamista, tähdäten tulevaisuuteen ja isolle kentälle!

Joukkueiden tiet erkanevat jatkolohkoissa, ja turnaukset jatkuvat syyslomaviikolla. (vko 43) Pelipaikat selviävät myöhemmin.



Valmentaja Taijan kommentti päivästä:
“Olipahan mainio kauden aloitus! Roimasti hienoja suorituksia, itsensä ylityksiä ja mahtavaa fiilistä. Puheissa kauhisteltiin vastustajien iskulyöntejä, pituutta ja hyppysyöttöjä, mutta eipä näitä peleissä murehdittu. Täysillä painettiin ja taisteltiin loppuun saakka. Ja taistelutahtoa ja virtaa riitti kyllä ihan viimeisen pelin loppuun saakka, jossa mahtavasti jo puolusteltiinkin pari näistä vastustajien iskulyönneistä!

Ennen kaikkea oli mahtava seurata molempien joukkueiden iloista fiilistä ja kannustusta! Hirmuisesti näillä junnuilla tapahtunut kasvua joukkuepelaajina

Parastahan päivä oli lopettaa siihen että takapenkillä iloittiin mukavasti päivästä ja toivottiin jo seuraavan turnauksen saapuvan pian!

Innolla siis tulevaa kohti! "



Mukana meidän matkaa tukemassa tällä kaudella

Polaria

HewSaw

Vierulan tila

Veikon kone Mäntyharju

K-Rauta Mäntyharju