Liity jäseneksi


Jäsenenä voit osallistua seuramme päätöksentekoon, vaikuttaa seuramme tarjoamaan toimintaan ja saat käyttöösi jäsenedut. Yhteistyökumppaneidemme tarjoamien etujen lisäksi osallistut edullisemmin toimintaamme.

Seuran tarkoitus on pääsääntöisesti järjestää toimintaa vain jäsenilleen, joten jokaisen seurassa harrastavan tulee maksaa myös seuran jäsenmaksu. Jäsenmaksu ei sisälly ryhmien kausimaksuihin, jotta vältymme päällekkäisiltä laskutuksilta. Kortti ja sen suomat edut ovat henkilökohtaisia.


  • Jäsenmaksu 15 €/kalenterivuosi
  • Kannattajajäsenmaksu 30 €/kalenterivuosi


Tukiessasi nuorten ja lasten liikuntaa saat myös itse rahanarvoista etua:

Yhteiskumppaneina toimivat mm. Intersport Mikkeli, Reissuravintola, MB-Kuntoklubi ja Kosmetologi Sonja Räisä.
Jäsenkortti on henkilökohtainen ja voimassa kalenterivuosittain. Jäsenrekisteriin liittyvät tiedustelut ja yhteystietojen muutokset: sari.karppi(at)virkistys.fi

Jäsenyyden päättäminen

Jäsenmaksukausi on kalenterivuosi ja jäsenmaksulaskut laskutetaan tammikuussa edellisen vuoden jäsenyyksien perusteella. Jäsenyyden päättymisestä pyydetään ilmoittamaan ennen uuden jäsenmaksukauden alkamista.

Mikäli et ole enää mukana toiminnassamme ja haluat päättää seuran jäsenyyden, ilmoita asiasta meille sähköpostitse osoitteeseen sari.karppi(at)virkistys.fi.

HUOM! Jäsenmaksulaskusähköpostiin vastaamalla viesti ei välity meille.