Harrastustukea haettavissa
Mäntyharjun Virkistys ryJulkaistu: 14.09.2023 14.56

Harrastustukea haettavissa

Perheillä on nyt mahdollisuus hakea harrastustukea, joka hyvitetään harrastajan kausimaksusta. R-kioskilta saamamme lahjoituksen avulla, haluamme tukea perheitä haastavassa tilaisuudessa. Toivomme, että tukea haetaan matalalla kynnyksellä, jotta kaikilla halukkailla lapsilla on mahdollisuus harrastaa seurassa.

Haettava harrastustuki voi olla suuruudeltaan 25 €, 50 € tai 80 €. Harrastustukea voi hakea minkä tahansa MäVin alaisuudessa toimivan lajin harrastajalle.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemuksen käsittelijällä on oikeus tarvittaessa ottaa yhteyttä vastuuohjaajaan/-valmentajaan liittyen hakijan mahdolliseen aiempaan harjoitusaktiivisuuteen.

Hakemuslomakkeen voi täyttää missä vaiheessa kautta tahansa, joko sähköisesti seuran kotisivuilla tai paperisella lomakkeella.

Täytetty paperilomake toimitetaan suljetussa kirjekuoressa MäVin toimistoon monitoimihalli Kisalaan tai MäVin lukolliseen postilaatikkoon (Kisalan pääoven vieressä). Osoite Urheilutie 1, 52700 Mäntyharju.

Lisätietoja antaa Sari Karppi, sari.karppi@virkistys.fi, 0442101386