Sari Tuominen on MäVin äiskä 2023
Mäntyharjun Virkistys ryJulkaistu: 28.04.2023 14.22

Sari Tuominen on MäVin äiskä 2023

MäVin kevätkokous järjestettiin keskiviikkona 26.4.2023 Kisalan aulassa. Kokouksen vierailevaksi puheenjohtajaksi oli kutsuttu Mäntyharjun kunnan hyvinvointikoordinaattori Taija Kirstua. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja myönnettiin vastuuvapaus johtokunnalle.

Vuonna 2022 korona-aika alkoi helpottaa ja se näkyi MäVin toiminnassa. Vuoden aikana seuran jäsenmäärä lähti notkahduksen jälkeen uudelleen kasvuun, pystyimme jälleen järjestämään ohjattuja harjoituksia, sekä tapahtumia, sekä pääsimme osallistumaan muualla järjestettäviin tapahtumiin ja peleihin, sekä retkille. Toiminta tuotti tuloja, mutta aiheutti samalla myös runsaasti menoja. Näitä on avattu kokouksessa esitetyssä PowerPoint-esityksessä, joka on nähtävissä kotisivujemme materiaalipankissa.

Sari Tuominen palkittiin MäVin äiskänä

Palkitsemisperusteissa mainittiin, että sydämellinen Sari on aktiivisesti mukana lastensa harrastuksissa ja aina valmiina auttamaan, niin talkoiden organisoinnissa, kahviossa, kuin säbälaitojen laittamisessa, sekä on onnistunut myös värväämään myös lasten isovanhemmat mukaan talkoisiin. Lämmin kiitos aktiivisesta toiminnastasi seuramme ja lasten liikunnan hyväksi!

Vuoden 2022 toimintakertomus ja tilinpäätös, sekä kevätkokouksen PowerPoint-esitys ovat tutustuttavissa materiaalipankissa.