Liikkarin ja Monilajisen syksy 2024
Monilajinen ja LiikkariJulkaistu: 23.08.2024 12.56

Liikkarin ja Monilajisen syksy 2024

Liikuntaleikkikoulun ja Monilajisen syyskausi alkaa ma 9.9.2024!

Liikuntaleikkikoulu eli Liikkari

Liikkarin tarkoituksena on tukea lapsen monipuolista kehittymistä liikunnan, tunne-elämän kuin sosiaalisuudenkin alueella. Liikunta on väline lapsen kasvun tukemisessa! Liikuntaleikkikoulu tarjoaa lapselle kehittäviä elämyksiä ja liikunnan iloa.

Liikuntaleikikoulussa lapsi oppii tuntemaan kehonsa osat ja niiden toiminnot, kehon ja liikkeen avulla käsitteitä, liikkumaan monipuolisesti, ratkaisemaan annettuja liiketehtäviä ja ongelmia sekä pystyy omaperäisiin ratkaisuihin. Samalla lapsi oppii ilmaisemaan ja hallitsemaan tunteensa, sekä tekemään yhdessä, auttamaan, luottamaan ja pitämään puolensa ryhmässä.

Monilajinen liikuntakerho

  • 1.-4. luokkalaisille (14 paikkaa)
  • Ma klo 18-19 Kisalassa/ulkona
  • Vastuuohjaat: Tanja Rihu ja Mika Nypelö, joiden lisäksi kerhossa vierailee lajiohjaajia.
  • Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Monilajisessa Liikuntakerhossa pääsee kokeilemaan Mäntyharjussa ja lähialueilla harrastettavia liikuntalajeja. Aikaisempina vuosina ohjelmassa on ollut mm. judoa, luistelua, erilaisia palloilulajeja, tanssia, hiihtoa ja yleisurheilua. Lisäksi aina kausittain on päästy kokeilemaan myös muita jännittäviä extra-lajeja. Jokaisen kauden ohjelma pyritään laatimaan kyseisen vuoden ryhmän toiveita ja tarpeita vastaavaksi.


Lisätietoja: Pia Kiviranta 0405859029 pia.kiviranta@outlook.com