Yleisurheilun treeniryhmä +10 -vuotiaille


Kesän 2024 yleisurheilun treeniryhmä käynnistyy 20.5.2024 klo 17.00-18.00 Mäntyharjun urheilukentällä. Tänä kesänä treeniryhmä treenaa ainakin alkukesän samassa yhteydessä yleisurheilukoulun kanssa ja tämän vuoksi myös ilmoittautumislomake on sama. Jos olet erityisesti kiinnostunut treeniryhmästä, muistathan valita tämän kohdan ilmoittautumislomakkeesta.

Harjoitukset: Maanantaisin klo 17.00-18.00 Urheilualueella. Kesän harjoituskausi 20.5.-5.8.2024.
Varusteet: Säänmukainen treenivarustus, lenkkarit, (piikkarit) ja juomapullo.
Kausimaksu: 30€ + lisenssi/vakuutus (mikäli ei kuluvalta vuodelta voimassa). Jokaisella treeniryhmään osallistuvalla tulee olla voimassa oleva vakuutus, joka kattaa yleisurheilutoiminnan.

Tämän kesän toiminnan laajentaminen treeniryhmän osalta riippuu ilmoittautuneiden määrästä ja kiinnostuksesta. Optiona lisäharjoituskerta keskiviikolle klo 17-18 jos tälle nähdään aloituksen jälkeen tarvetta (tällöin kausimaksuun +10€)

Harjoitukset sisältävät yleisurheilun lajitaitojen lisäksi monipuolista yleisharjoittelua. Harjoitukset sopivat myös muiden lajien harrastajille kesätreeniksi - harjoittelemme monipuolisesti nopeutta, ketteryyttä, voimaa ja kestävyyttä! Treeniryhmään osallistuminen ei velvoita osallistumaan kilpailuihin.